bookread.org

Home > Exchange 2003 > Exchange 2003 Push Email Not Working

Exchange 2003 Push Email Not Working

Setup the accounts on a separate iPhone 4 and 3GS and still have the same problems. You blog here is very helpful, thanks for publishing it. Oldest Newest -ADS BY GOOGLE Latest TechTarget resources Windows Server Enterprise Desktop Cloud Computing SQL Server SearchWindowsServer Windows Server 2016 networking features bolster control, security Windows Server 2016 boasts improved load If this event exists, please have a read of MS KB820379 In a recent question on Experts-Exchange.com, I was advised that running the following command against the unmounted database solved an have a peek here

If it is not there – no worries. The response seems to have come from unknown. Reply Michaela, on October 12, 2011 at 1:15 pm said: I had this working fine until we changed our domain name. The website or the App?

Exchange Powershell Outlook Office 365 Do Not Disable the Directory Sync Service Account in Office 365 Article by: Todd Disabling the Directory Sync Service Account in Office 365 will stop directory Haven't tested with an Iphone and new Driod x2. If the certificate was from a Trusted 3rd Party, then I would be concerned. Join Now For immediate help use Live now!

On the device, email works as it did before this attempt: no push, but email flows in when the mail app is open. Brian MacGowan, on October 18, 2011 at 6:20 pm said: Alan, just a quick note to say that your instructions worked like a charm. Admins can use tools such as System File Checker and Deployment Image Servicing... Also on the Exchange virtual directory, I have confirmed that SSL is not checked.

Alan, I can go through everything in your guide (much of what I already did) but I assume since OMA can't find my mailbox I assume it won't help me much. via 3G) the server I have to connect via "servername.dyndns.org". If anyone has any suggestions or ideas on things that I may have overlooked/should try, please let me know. However, I would like to run FBA for OWA.

Now all works perfect. Windows Intune: What's better for MDM? SSL Certificate Make sure that the name on the SSL certificate you have installed matches the Fully Qualified Domain Name (FQDN) that you are connecting to for ActiveSync - for example, Once the port is set to 80 and IIS service restarted, all mails show up.

iPads are single user only. RECENT UPDATE (29/05/12) - Please make sure that the server does not have Microsoft Security Essentials installed as this will break Activesync.  If you find it is installed - please uninstall Reply Alan Hardisty, on April 8, 2011 at 4:25 pm said: I am not up-to-speed on ISA server, but that would be where you need to start focussing your efforts as This seems to be a tough one to nail down, with multiple "fixes" for different people.

Is it a certificate problem? http://bookread.org/exchange-2003/exchange-2003-activesync-direct-push-not-working.html We are going to replace Kaspersky in a month or two so it might need to wait. These are my specs and configuration: Windows 2003 Standard (Single Server) Exchange 2003 SP2 UCC SSL Certificate from GoDaddy.com ISS 6.0 configuration ==================================== Default Website\Properties\Directory Security Authentication and access control: Enable I reset the account on my phone (droid) twice.

Reply Girardelli, on August 12, 2010 at 6:45 pm said: These guidings didn't work for me when I try to sync a HTC Wildfire. Best Regards, Hugo Reply Alan Hardisty, on January 10, 2011 at 8:48 pm said: You are very welcome Hugo. Forgot your password? http://bookread.org/exchange-2003/exchange-2003-push-mail-not-working.html Thanks again for all the help. 0 LVL 76 Overall: Level 76 Exchange 65 SBS 35 Message Active 1 day ago Expert Comment by:Alan Hardisty2012-04-18 Comment Utility Permalink(# a37861667) Okay

There is no SMS going on here at all. activesync tester fails at checking version. Having disabled FBA, make sure you remove the exchange-oma virtual directory (if one exists) and the ExchangeVDir key and run iisreset.

Any troubleshooting advise is welcomed!

  1. This essentially deletes the Exchange Virtual Directories from the IIS Metabase (which can be corrupted) and rebuilds them.
  2. it will not push them for whatever reason but did until i added my colleagues account and my colleagues account did work for a while as well.why would push not be
  3. Reply dwayne, on April 1, 2011 at 7:33 pm said: Great stuff!
  4. Migrating SQL Server to Microsoft Azure SQL Database as a service Microsoft Azure SQL Database compatibility problems disappeared in V12, clearing the path for a SQL database migration to the ...
  5. I tested a different exchange installation (running exchange 2010) and push works fine so I don't think this has anything to do with the devices themselves.
  6. This is also not what you're looking for.
  7. By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member?
  8. Check your autoconfiguration settings to make sure they all work and are accurate you can test this through the remote analyzer at https://www.testexchangeconnectivity.com

    -Jay 0 Chipotle OP C
  9. on those that only do push mail they are not receiving email is there something I need to do to refresh activesync to get it to resume pushing email again?? (in

TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all products My problem only appears when I dont tick this option. When I am connecting outside the office (e.g. Join Now We recently switch domain providers from Network Solutions to Go Daddy.

You can manually enable or disable SSL from the account's "Account Info" page under "Mail, Contacts, Calendars". Should I remove this anyway? Thanks!! this contact form It went pretty good, or so I thought, until the last step "Click Finish to complete the Wizard" that took a few minutes then it kicked me out and i cant

Presently only 3343 port is added in ReservedPorts key. About Us Contact Us Privacy Policy Advertisers Business Partners Media Kit Corporate Site Contributors Reprints Archive Site Map Answers E-Products Events Features Guides Opinions Photo Stories Quizzes Tips Tutorials Videos All No idea why a erase content and settings wouldn't have done it but it is working so i am happy.